Pinsamt om Skolmat?Asså va fan, e de nån som kollar på nya programmet på 4:an med Bert Karlsson och massa barn som klagar på skolamaten.
Pinsamt dåligt. Varför varför varför vaaaarföööööör sänder ens kanal 4 detta usla program. Vem tittar på det?
Vilken åldersgrupp ritar det sig ens till?

När man gick i skolan hatade man skolmaten ialf jag och alla andra på min skola. Men man skulle ju inte tycka om den heller. Jag var vikare på en högstadie skola för ett tag sedan och då var det faktiskt inte mer fel på den än någon annan storköks mat. Kom igen, massa tykiga barn som står och snutar sig mot någon politiker och ska verka vuxna. Sen kommer en liten seriös bakrunds röst som ska försöka skapa allvar och seriositet i det hela.
Vem är föressten hon?, Är det någon som vet?.
 Tycker mig känna igen hennes röst från andra dåliga TV program.
 Storköksmat är inte jäääättegott. Men det är ok. Och visst kan de diskuteras huruvida det är rätt att vissa skolor bara spenderar 10 kronor per elev på maten men för f-n. Ska man göra ett helt program som sänds varje vecka .Vad har hänt?! Mycket ställningstagande, vinklingar och tykiga barn i denna följetången. Jag skrattar lite nu, jag hör det i bakrunden och måste panik byta kanal för att slippa höra, samtidigt som jag tycker det är lite roligt , skrattretande. Hoppas SVT håller sig utanför det här!

P.S vad vill dom ha då ?! gourmet mat? Då tycker dom väl inte om de heller..

Over n´change channel

P.s2 Ellen min vän, världens bäst middagsvärdinna, lagar så sjukt god mat. always. Sommarmys.Länge sedan nu. Vinter mys nästa!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0